HR | EN | FR
Radionice prodajnih i pregovaračkih vještina u svibnju u Tehnološkom parku 27.04.2016. 09:07:02

Unaprijedite prodajne i pregovaračke vještine kroz radionice koje organiziraju Tehnološki park Varaždin, Voogle i Androlić konzalting

Bez prodaje nema ni našeg biznisa. Pa htjeli ili ne moramo raditi prodaju, a ntko neće raditi prodaju naših proizvoda/usluga bolje od nas samih. Prodajne, pregovaračke i prezentacijske vještine se uče, vježbaju i usavršavaju. Ne propustite priliku rezervirati svoje mjesto na radionicama u Tehnološkom parku Varaždin u svibnju: 3. svibnja, od 10-13h "Bez prodaje nema businessa", analiza stanja, istraživanje tržišta, analiza prodajnog procesa, segmentacija tržišta, naš idealni kupac, što utječe na odluku o kupnji, benchmarking, imamo li kontrolu nad prodajom, vježbe. Utorak, 10. svibnja, od 10-13h "Kako najlakše i najjeftinije do svojeg kupca", online i offline cjenovno prihvatljivi kanali i kako ih koristiti za povećanje prodaje, brend, predstavljanje u 15 sec, predstavljanje u 3min, analiza prodajnih rezultata. Utorak, 17. svibnja, od 10-13h "Nemojte upropastiti prodajni sastanak", tajna dobrog prodajnog sastanka, tips & tricks kvalitetne izvedbe, priprema, komunikacija, pregovaranje, neverbalna komunikacia, zaključivanje prodaje, što nakon sastanka, specifičnosti online pregovora, vježbe pregovaranja.

 

Prodaja se ne događa sama od sebe. Da bi pokrenuli posao, povećali prodajne rezultate ili plasirali novi proizvod, uslugu ili projekt na tržište potrebno je puno ulaganja, promocije i truda. Vremena velikih marketinških budžeta su prošla ili su rezervirana za pojedine tvrtke koje si ih još uvijek mogu priuštiti. Kako pokrenuti prodaju, napraviti kvalitetnu promociju uz mala sredstva, poboljšati svoje prezentacijske i pregovaračke vještine saznajte na radionicama u svibnju.Radionice su interaktivne te uključuju vježbe i rad na zadacima. Sudionici će obnoviti svoja prodajna znanja i ojačati svoje prezentacijske i pregovaračke vještine koje su im potrebne u svakodnevnom radu, ali i privatnom životu.

Kome su radionice namijenjene? Osobama koje direktno ili indirektno rade u prodaji, voditeljima odjela i tvrtki te svima koji žele unaprijediti svoje prodajne, prezentacijske i pregovaračke vještine. Ove vještine se uče, vježbaju i usavršavaju jer nitko se nije rodio kao odličan govornik. A i odličan govornik je nekad slovkao svoje ime.

Cilj radionica? Upoznati se s alatima koji nam mogu pomoći u unaprjeđenju prodaje te osnažiti svoje prezentacijske i prodajne vještine te postići veću sigurnost u prezentacijama tijekom prodajnih razgovora i poslovnih prezentacija.

Kotizacija: 200,00 kn po radionici, - 25% = 150,00 kn*; 500,00 kn za 3 radionice, - 25% = 375,00 kn* (*Korisnici Tehnološkog parka Varaždin  na redovne cijene ostvaruju 25% popusta.)

Lokacija: Tehnološki park Varaždin

Prijava na: https://goo.gl/EEYWg7. Kontakt telefon za dodatne informacije: 091 13 55 285 (Kristina Androlić)

Predavač: Kristina Androlić, dipl.oec. i licencirani Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. Ima 16 godina radnog iskustva u realnom sektoru. Radila je 7 godina u poslovnom sustavu Vindija, u odjelima prodaje, marketinga i izvoza. Bila je vodielj prodaje u tvrtki za generalnu avijaciju Winair d.o.o. Vodila je odjel marketinga Radio Varaždina te više od 4 godine bila Direktorica Radio Varaždina. Već dvije godine vodi vlastitu tvrtku za poslovano savjetovanje, Androlić konzalting. Bavi se uslugama pripreme projektnih prijava na domaće i EU fondove, izradom poslovnih i marketing planova, marketinškim savjetovanjem te poslovnim edukacijama. U svom dosadašnjem radu bila je uključena u brojne domaće te međunarodne projekte. Radila je na otvaranju novih tržišta, pokretanju prodaje i brendiranju novih usluga i proizvoda, korporativnim komunikacijama, PR-u, medijima te poslovima upravljanja tvrtkom.  Prikupljeno znanje i iskustvo rado prenosi polaznicima svojih radionica u vlastitoj organizaciji te kod partnera: Styria grupa, EducirajMe, Poduzetnički inkubator Sisak, Altius savjetovanje te je redovni predavač na edukacijama u sklopu Poslovnog uzleta. Piše kolumnu na teme poduzetništva i ekonomije za varazdinski.rtl.hr, koje prenose portali womeninadria.hr te drava.info.

<< Natrag