HR | EN | FR
Radionice - Cost management, Risk management, Outsourcing 25.05.2016. 07:49:01

Pozivamo Vas da nam se pridružiti na radionicama koje organiziraju Tehnološki park Varaždin, Voogle  i Cronata d.o.o. Varaždin.


Tvrtke se danas svakodnevno bore na tržištu sa kupcima, konkurencijom, cijenama. Ulažu u poboljšanje prodajnih procesa, razvijaju nove usluge i proizvode, …. ,a sve u cilju realizacije što većih prihoda kojima ostvaruju profit, odnosno zaradu. No kolika će ona stvarno biti ovisi i o troškovima koje svaka tvrtka generira.


Preuzmimo kontrolu nad poslovanjem svoje tvrtke kroz upoznavanje troškova i rizika kojima smo suočeni u tvrtki.


1. radionica predviđena je za  31.05.2016. (10:00-13:00) Naučimo upravljati troškovima od početka nastanka i razvoja tvrtke jer se troškovi ne režu već se njima upravlja. (Cost Management)


2. radionica - 07.06.2016. (10:00-13:00) - Upoznat ćemo se sa rizicima koji mogu utjecati na rezultat poslovanja. Što su rizici , identifikacija rizika koji se javljaju, njihova procjena i provođenje tehnika kako bi se utjecaj rizika sveo na najmanje moguću mjeru. (Risk Management)


3.radionica - Vrlo često se male tvrtke nose sa situacijom da nisu u mogućnosti zaposliti kadrove, a suočene su sa nedostatkom određenih znanja i vještina. Zato ćemo na zadnjoj radionici 14.06.2016. (10:00-13:00)  predstaviti uslugu outsourcinga, na koji način ova usluga pomaže malim tvrtkama i koje prednosti ostvaruju kroz angažiranje stručnjaka za pojedina područja.


 

 


Kome su radionice namijenjene: vlasnicima i direktorima malih tvrtki, voditeljima odjela i svima onima koji žele unaprijediti svoje znanje iz područja upravljanja.


Cilj radionice: upoznati se sa novim znanjima, metodama i poslovnom praksom iz područja upravljanja tvrtkom kako bi prepoznale rizike i upravljale svojim kapitalom te ostvarile konkurentsku prednost na tržištu.


Cijena po radionici: 200 kn + PDV (20 % na stanare TPV)


Prijave na: https://goo.gl/HNU6C8 (Kontakt telefon za dodatne informacije: 099/7031 669 - Nataša Cikač)


 


Predavač: Nataša Cikač mr. sci. – vlasnica tvrtke Cronata d.o.o. koja pruža usluge savjetovanja, edukacija i outsourcinga iz područja nabave, skladišta i upravljanja zalihama i troškovima. Ima više od 20 godina poslovnog iskustva u proizvodnim tvrtkama. Najveći izazovi i zadovoljstvo u radu je implementacija novih metoda, znanja i poslovne prakse iz područja upravljanja troškovima i zalihama, nabave i skladišta koji rezultiraju poboljšanjima i uštedama kod klijenata. Održala niz radionica u suradnjom sa Hrvatskom gospodarskom komorom kao i internih edukacija kod klijenata. Članica je Hrvatske udruge nabavne djelatnosti i konzultant EBRD-a. Više na www.cronata.hr.

<< Natrag