HR | EN | FR
Mister Maginsky izradio najperspektivniji akcijski plan na FT2C 2016 22.11.2016. 12:05:34

Zadnjeg dana trodnevne radionice za pripremu hrvatskih tvrtki na izlazak na tržište SAD-a, održane u Varaždinu od 16.11. do 18.11., 11 timova prezentiralo je svoje akcijske planove. Žiri sastavljen od trenera i mentora radionice odlučio je da je najperspektivniji akcijski plan izradio tim „Mister Maginsky“.


 

Mister Maginsky (http://www.mistermaginsky.com/) je brend koji stoji iza inovativnog koncepta muškog donjeg rublja. Nagrade za pobjedu omogućit će im korištenje usluga i infrastrukture sedamdesetak inkubatora u Chicagu, što njihovom proizvodu daje potencijal ubrzanog globalnog rasta.

 

Program je bio namijenjen tvrtkama koje imaju potencijal, ambicije i potrebnu razinu spremosti za izlazak na globalno tržište. Sudionici radionica imali su prilike saznati sve potrebne informacije za pokretanje poslovanja u SAD-u, iz prve ruke čuti uspješna i neuspješna iskustva hrvatskih poduzetnika koji posluju u SAD-u, te uz mentorsko vođenje izraditi svoje akcijske planove za vlastiti proboj na tržište SAD-a.


 

Dodatnu draž radionici dali su i networking eventi u popodnevnim satima. Tako su sudionici imali prilike sudjelovati na osmom po redu Devzmeetupu (devzmeetup.com) te poslušati panel na kojem su sudjelovali treneri radionice Scott Steward, Fabrice Bonvoisin i David Baker.


 

U večernjim satima organizirani su networking eventi u obližnjem pubu gdje su se sudionici radionice družili s organizatorima Devzmeetupa te vlasnicima i zaposlenicima tvrtki iz Tehnološkog parka Varaždin. Bila je to odlična prilika za uspostavljanje novih poslovnih kontakata u neformalnoj atmosferi.


 

Radionicu „Fast track to Chicagoland“ (ft2c.eu, #ft2c2016) organizirao je Tehnološki park Varaždin pod pokroviteljstvom Američke ambasade u Zagrebu, Europske poduzetničke mreže i Europske komisije. Suorganizatori su Devzmeetup i Voogle, a partneri WorldChicago, US Department of State, mHub Chicago, Overseas Express i GeekDesign.

<< Natrag