HR | EN | FR
Kreativna radionica "Uradi sam uz pomoć 3D skenera" 08.12.2016. 17:35:34

Tehnološki park Varaždin, GEEK design i Razvojna agencija Sjever pozivaju Vas na kreativnu radionicu pod nazivom „Uradi sam uz pomoć 3D skenera“ koja će se održati u utorak 20.12.2016. u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin, Zagrebačka 89.

 

U trosatnoj radionici naučite sve o 3D skeniranju za potrebe vizualizacije, razvoja novih proizvoda i ispisa na 3D printeru. 3D skeniramo uživo!


 

Sudjelovanje je besplatno.

 

Za sudjelovanje nije potrebno nikakvo predznanje osim osnovne informatičke pismenosti. Računala za rad osiguravaju organizatori.

 

Prijava na: https://goo.gl/n3H8Rr

 

Radionicu će voditi Vedran Starčević.


 

Vedran Starčević: dugogodišnji profesionalac (10+godina) u području 3D printanja, skeniranja i modeliranja. Produkt dizajner u slobodno vrijeme. Geek i gamer po prirodi. Voditelj prodaje po dužnosti.

„3D modeliram u Rhinoceros, Geomagic i Sculptris programima, specijalizirao organski i dizajn nakita te obradu 3D skeniranih podataka. 3D skeniram sa različitim skenerima, 3D printam sa svim dostupnim 3D tehnologijama.

Igram 15-20 video igri u isto vrijeme i rijetko koju završim do kraja ali su zato veliki izvor inspiracije za ono što radim. Pilim, bušim, brusim, šarafim, savijam, sastavljam, lijepim, ljevam, bojim, uništavam i (re)kreiram sve što mi dođe pod ruke. Izrada replika i rekvizita posao je o kojem sanjam, a posebno uživam u izradi novih proizvoda od recikliranih materijala i sekundarnih sirovina.“

<< Natrag