HR | EN | FR
Hi-tech i marketing - teme 13. okupljanja varaždinskih developera i dizajnera 29.11.2017. 07:54:46

U četvrtak, 7.12.2017. u 17:30 u multimedijskoj dvorani Palače Herzer (Franjevački trg 10) održat će se trinaesti po redu Devzmeetup, susret varaždinskih developera i dizajnera.


  

Devzmeetup je lokalni meetup za developere, dizajnere i sve druge koji žele naučiti nešto novo. Meetup se održava u Varaždinu prosječno jednom u dva mjeseca. Kroz polusatna predavanja predstavljaju se uspješne priče poduzetnika i nove tehnologije, govori se o dizajnu, “freelancanju“ i brojnim drugim temama koje su vezane za IT, dizajn, startup kulturu i poduzetništvo.

 

Organizacijski tim Devzmeetupa čine varaždinske tvrtke Pixel industry, Influendo, Enfinita i IT Media uz logističku i financijsku potporu Tehnološkog parka Varaždin. Meetup.com grupa (https://www.meetup.com/Devz-Meetup-Varazdin/) trenutno broji 276 članova, a na svakom okupljanju u prosjeku sudjeluje 60-ak članova.

 

Cilj meetupa je dijeljenje znanja, poticanje suradnje između sudionika te općenito druženje stručnjaka iz iste branše. Na dosadašnjim meetupima predstavljene su mnoge uspješne priče i prakse iz lokalnog okruženja poput tvrtki Arbona, Cratis, Pixel Industry, Influendo i drugih, ali i zagrebačkih tvrtki GIS Cloud i Bellabeat.


 


Trinaesti meetup donosi 4 nove teme. O web sustavima visokih performansi, osnovama njhova testiranja te načinima optimizacije za velike količine prometa pričat će Zoran Antolović. Zoran je jedan od osnivača agencije Async Labs i startupa MyBeeLine te jedan od organizatora ZgPHP zajednice.

 

Offline marketing IT proizvoda na primjeru Flixbusa, autobusnog operatera koji sebe opisuje kao kombinaciju tehnološkog start-upa, online kupovine i prijevozničke tvrtke tema je kojom će se baviti Ivana Rakamarić. Ivana ima višegodišnje iskustvo u marketingu i internim komunikacijama, a prije nego se priključila Flixbus timu bila je kreativni direktor tvrtke Moonberries i sudjelovala u organizaciji TEDx Zagreb.

 

Iskustvo sa studijskog putovanja „Moove to Alentejo“, programa organiziranog od strane Politehničkog instituta Portalegre pod pokroviteljstvom mreže inkubatora "Moove" u portugalskoj pokrajini Alentejo donosi Ivan Todorović. Ivan je pokrenuo vlastitu tvrtku prije nešto više od godine dana te teži tome da radi u području web dizajna i spajanju istog s digitalnim marketingom.

 

 


Iskustva sa sudjelovanja na Hi-Tech Carnevalu u Shanghaiu i jednotjednoj radionici o poslovnoj inkubaciji koja je održana u sklopu njega donosi Karlo Kukec. Karlo je pomoćnik direktora za tehnologije u TechParku Varaždin. Jedan je od osnivača Voogle startup inicijative i Voogle idea akceleratora.

 

Program 13. Devzmeetupa:

 

17:30 Zoran Antolović: Web sustavi visokih performansi

18:00 Ivana Rakamarić: Offline marketing IT proizvoda

18:30 Ivan Todorović: Moove to Alentejo – eat cheese and drink vine

18:45 Karlo Kukec: Shanghai Hi-Tech city

19:00 After party @Medina Škrinja (free pizza, pivo – PYO)

 

Prijave za sudjelovanje: https://www.meetup.com/Devz-Meetup-Varazdin/

 

Web: http://devzmeetup.com/

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCEl18eevEa8FubX-Iq3UpeQ

<< Natrag