HR | EN | FR
Interaktivna radionica predstavljanja drugog poziva B Light Sheme 31.05.2018. 17:46:55

Tehnološki park Varaždin u okviru projekta B Light Grant Sheme za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike sufinanciranog u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 204-2020. poziva sve zainteresirane na:

 

INTERAKTIVNU RADIONICU PREDSTAVLJANJA DRUGOG POZIVA B LIGHT SCHEME

 

DATUM: 4. lipnja 2018. u 11 sati

MJESTO: Tehnološki park Varaždin, Zagrebačka ulica 89, Varaždin, Crvena         dvorana (SS3, suteren)

 

Drugi poziv za natječaj za sufinanciranje otvoren je do 18. lipnja 2018. godine. Poduzetnicima je na raspolaganju 3.050.000 eura, pri čemu maksimalan iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektnom partneru iznosi 135.000 eura.

 

Tehnološki park Varaždin će kroz interaktivnu radionicu predstaviti sve bitne uvjete natječaja za vrednovanje prijavljenih projekata. Voditelji radionice detaljno će proći kroz konkretan obrazac za prijavu projekta, istaknuvši za svaki najbitnije stavke koje će se gledati prilikom evaluacije projekta. Pri tome će svaki sudionik radionice dobiti priliku da postavi određena pitanja, kako bi se razjasnile sve postojeće i potencijalne nejasnoće ili nedoumice.

 

Osnovna svrha radionice jest predstaviti poduzetnicima program istaknuvši:

 

CILJ: razvoj MSP-a kroz poslovnu suradnju koja se može realizirati kroz: zajedničku proizvodnju, razvoj tehnologije i usluga, opskrbnih lanaca, zajedničkog tržišta i planiranja budućeg zajedničkog ulaganja.

 

UVJETI PARTNERSTVA: suradnja mora biti uspostavljena na temelju internacionalne suradnje; barem jedan partner poduzetnik iz Hrvatske i Mađarske. Alat koji će prijaviteljima pomoći prilikom pronalaska prekograničnih partnera jest web platforma projekta, gdje profil moraju imati i sami prijavitelji projekta.

 

Detaljnije informacije o samom projektu B Light mogu se naći na službenim stranicama: https://hamagbicro.hr/bespovratne-potpore/b-light/.

 

Interaktivnu radionicu vodit će Monika Levanić i Lucija Pejnović , a predviđeno vrijeme trajanja je 2 sat.

 

Molimo Vas da svoje sudjelovanje u interaktivnoj radionici potvrdite najkasnije do 3. lipnja 2018. do 18:00 sati na e-mail adresu: info@tp-vz.hr.

 

Veselimo se Vašem dolasku.

Tehnološki park Varaždin

<< Natrag