HR | EN | FR
Radionica "Let's speak 'Entrepreneur'", 9.10.2018. 02.10.2018. 09:27:03

Tehnološki park Varaždin u sklopu projekta „International technology transfer academy (ITTA)“ kojeg provodi u partnerstvu s tehnološkim parkovima iz Turske, Poljske, Slovenije i Bugarske za poticanje poduzetničkog razmišljanja i djelovanja poziva sve zainteresirane mlade osobe na prvu u nizu nacionalnu radionicu pod nazivom:

 

LET'S SPEAK „ENTREPRENEUR“

 

DATUM: 9. listopad 2018. godine s početkom u 13:00 sati

MJESTO: Tehnološki park Varaždin, Zagrebačka 89, crvena dvorana (suteren, SS-3)

 

Teme: Izrada poslovnog modela (business model canvas metodologija) i timski rad (dvočlani timovi)

Prihvatljivi prijavitelji: studenti, vlasnici i zaposlenici malih i srednjih poduzeća, djelatnici u javnim poduzećima i institucijama, nezaposleni (18-35 godina)

Trajanje: 8 sati (4+4) (8 sati u utorak ili 4 sata u utorak, 4 sata u srijedu; odlučit će se ovisno kako odgovara prijavljenima)

Radionica ima i natjecateljski karakter.

Nagrada za pobjednički tim: odlazak na jednotjednu edukaciju u Gebze (Turska)

 

O voditeljici radionice

Snježana Kupres već niz godina provodi slične treninge u ljubljanskom ABC akceleratoru, a posjeduje dugogodišnje iskustvo u razvoju tržišta za aviokompanije Qatar airways i Malaysia airlines. Njeno kontinuirano usavršavanje iz područja pregovaranja, prodaje i marketinga vidljivo je kroz brojne završene edukacije u Ženevi, Singapuru, Kuala Lumpuru, Londonu, Montrealu. Linkedin: www.linkedin.com/in/snjezana-kupres-6689a829/

 

Prijave: https://goo.gl/forms/ObEdgJghinu1UVr72

Rok za prijave: 5.10.2018, 13:00


 


Opis radionice

Radionica se sastoji od dva dijela. Prvi dio podrazumijeva upoznavanje sudionika s osnovnim metodama timskog rada kao važnog segmenta poduzetničkog djelovanja. U drugom dijelu polaznici će dobiti zadatak i jasne upute za kreiranje poslovnog modela, korištenjem business model canvas metodologije, kao natjecateljsku aktivnost na temelju koje će se izabrati pobjednički tim.

 

Opis jednotjedne edukacije u Gebzeu (Turska)

Pobjednicima će kao nagrada biti osigurano sudjelovanje na prvoj internacionalnoj radionici ITTA projekta koja će se održati od 21.10.2018. do 26.10.2018. u Gebzeu, u Turskoj. Kroz radionice u 5 dana, saznat će brojne informacije i korisne primjere iz prakse vezano za teme: inovacija, marketinga, nacionalne i internacionalne trgovine te R&D menadžmenta. Radionice će voditi renomirani i iskusni predavači koje osiguravaju Tubitak Marmara Technopark iz Turske,  Kielecki Park Technologicznyy iz Poljske, Tehnološki park Ljubljana iz Slovenije, Consortium Innovative Capital iz Bugarske i Tehnološki park Varaždin.

 

Pobjedničkom timu biti će pokriveni troškovi kotizacije, puta i smještaja.

 

Opis projekta

ITTA (International technology transfer academy) projekt financiran je iz „Erasmus + Strategic partnerships“ programa, a osmišljen je kao partnerski projekt suradnje tehnoloških parkova pet zemalja - Bugarske, Hrvatske, Poljske, Slovenije i Turske. Primarni cilj je dijeljenje dobre prakse, te povezivanje akademske zajednice s poslovnim sektorom kako bi se utjecalo na stvaranje kurikuluma više prilagođenog trenutnim potrebama tržišta. Glavni naglasak upućen je prema transferu tehnologije kao ključnom aspektu za poticanje gospodarskog i profesionalnog razvoja u različitim sektorima, kao jedan od pokretača u borbi protiv nezaposlenosti. U svrhu prikupljanja potrebnih znanja, ali i povratnih informacija projekt predviđa provođenje 5 internacionalnih radionica te  5 nacionalnih radionica koje organizira svaki partner.

 

 

Kontakt osoba:

 

Lucija Pejnović

Email: lucija.pejnovic@tp-vz.hr

Tel: +385 91 3785 716


<< Natrag