HR | EN | FR
GumiImpex podržava mlade 04.05.2010. 09:41:21
Budući varaždinski Centar za mlade je uz prostore u bivšoj vojnoj pekari dobio i prva donirana sredstva. Ugledna varaždinska tvrtka „Gumiimpex-GRP“ je uz svoju 40.-tu godišnjicu djelovanja odlučila proslaviti i podrškom od 50.000,00 kn namijenjenih za uređenje unutarnjeg igrališta u Centru mladih. Ugovor o donaciji potpisali su 26. travnja o.g. u zgradi BUKE predsjednik Uprave „Gumiimpex-GRP-a“ g. Damir Kirić i gradonačelnik grada Varaždina dr.sc. Ivan Čehok.

 
Gradonačelnik Ivan Čehok je predstavio medijima i ideju o izgradnji multimedijalne dvorane za obrazovne, kulturne i športske događaje koje će pripremati kreativne udruge mladih. Kako bi se objekt u potpunosti uredio, potrebno je više od 2 milijuna kuna koje grad Varaždin trenutno nema na raspolaganju u navedene svrhe, tako da će se krenuti u postupnu obnovu i adaptaciju.

 
Gradonačelnik Ivan Čehok, g. Damir Kirić i direktor Tehnološkog parka Varaždin mr.sc. Andrija Petrović su u pratnji novinara razgledali zgradu bivšeg skladišta vojne pekare koji bi se trebao pretvoriti u Centar za mlade.
<< Natrag