HR | EN | FR
Creati::VΛ predstavila svoj potencijal 08.12.2010. 12:17:41

Stanari Centra kreativnih industrija, smještenog u zgradi bivše vojne pekare u Varaždinu, svoje su proizvode i projekte predstavili na Danu otvorenih vrata.


Kako bi se što bolje približili gospodarstvu i tržištu stanari Centra kreativnih industrija upriličili su atraktivni dvosatni program u kojem su uzvanicima, varaždinskim gospodarstvenicima i građanskim udrugama, prezentirali komercijalni potencijal vlastite kreativnosti.


 


Dvosatni program započeo je atraktivnom modnom revijom Melite Kukec, Alenke Mikulan i Sabine Sokač, dizajnerica koje rade u Centru, a potom su se uzvanicima predstavili glazbeni producent Emil Herceg, umjetnički fotograf Krešimir Geci te likovne umjetnice – Suzane Bernat i Lila Herceg, keramičarski obrt Atelier Berga i Udruga Era slobodnih ruku, čiji članovi izrađuju rukotvorine od filcane vune, te vanjski suradnik Centra, slikar Željko Prstec.


Predstavljanje stanara izvrsno je moderirala dizajnerica Nataša Korošec, vanjska suradnica Centra.


Proizvode koji nastaju u Centru kreativnih industrija građani od idućeg tjedna mogu kupiti u ateljeu CKI u Bakačevoj ulici 1.

<< Natrag