HR | EN | FR
Seminari u sklopu projekta EntreprenuerSHEp Croatia 09.11.2012. 14:43:21

S ciljem poticanja poduzetničkog duha među ženskom populacijom Tehnološki park Varaždin d.o.o., u sklopu projekta EntreprenuerSHEp Croatia – Europska mreža ambasadorica ženskog poduzetništva“, organizira besplatne radionice o tome kako da iskoriste svoj potencijal, znanje i iskustvo te se ohrabre i pokrenu vlastiti posao, ali i na koji način da ojačaju već postojeći posao. Perspektiva hrvatske Poduzetnice napreduje kako napreduje i sama njihova okolina, no iako je zabilježen porast broja žena u poduzetničkim vodama još ih je uvijek tri puta manje negoli muških poduzetnika. Nažalost, žene poduzetnice još se i danas susreću sa slučajevima diskriminacije te prosječno imaju niže plaće od svojih kolega.

U vidu jačanja ženskog poduzetničkog duha i motiviranja i poticanja lokalnih potencijala koji leže u našim poduzetnicama organiziraju se trodnevne radionice, u vremenu od 12.11.-14.11.2012. , svakim danom od 09.00-14.00h. Na taj će način Tehnološki park Varaždin dati i svoj doprinos Globalnom tjednu poduzetništva 2012. (Global Entrepreneurship Week  2012) kao najvećem svjetskom događaju za predstavljanje poduzetništva među mladim ljudima. 

 

Raspored radionica:

·         12.11.2012. -  modul pod nazivom «Sve je komunikacija, komunikacija je sve»  te «Sve je marketing, marketing je sve»;predavači Ivana Nikolić – ambasadroica ženskog poduzetništva, direktorica tvrtke Indigo i osnivačica udruge za kreativnost MRAK  te Mirjana Zelenika – ambasadorica ženskog poduzetništva.

·         13.11.2012. - modul pod nazivom „Poslovno planiranje – od kuda krenuti“, osnove izrade poslovnog plana , «Od ideje do profita» i «Mogući pravni oblici organiziranja poduzetništva i poslovne odgovornosti»; predavači Sanja Ostroški – certificirana trenerica ženskog poduzetništva i socijalnog poduzetništva te dr. sc. Ivan Štefanić,

·         14.11.2012.- modul pod nazivom „Poduzetnik u elektroničkom poslovanju“ (kako e-poslovanje može pomoći Vašem poslovnom pothvatu, Internet marketing – zašto web stranica, korištenje web stranice za prodaju, upravljanje e-poslovanjem) i "Organizirajte svoj posao"; predavači Emilija Žuvić, konzultant za EU fondove i financije i Nina Cerovec, stručni suradnik iz Tehnološkog parka Varaždin.

 

Na predavanjima će o svojim iskustvima govoriti i varaždinske ambasadorice ženskog poduzetništva Zita Bračko – Matulić, Danijela Komar i Mirjana Rinkovec.

 

Mjesto održavanja: Tehnološki park Varaždin, Zagrebačka 89, Varaždin – konferencijska dvorana (4. kat)

<< Natrag