HR | EN | FR
Radionica "Content marketing i društvene mreže", 7.4.2014. u 9:30 04.04.2014. 10:03:17

U Hrvatskoj se po drugi put sredstvima Europske Unije provodi projekt kojemu je cilj povećati korištenje i primjenu elektroničkog poslovanja (e-poslovanja) kod malih i srednjih poduzetnika, kako bi povećali svoju konkurentnost. Uvodnim informativnim radionicama službeno je obilježen početak lokalne kampanje projekta „e-Poslovanje - Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanje, faza II”.

Razvojna agencija Sjever – DAN, u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin,  jedna je od deset poduzetničkih potpornih institucija - korisnika projekta kojima je temeljem natječaja povjereno da budu nositelji aktivnosti i promotori e-poslovanja u Hrvatskoj. Do kraja projekta za područje Varaždinske županije održat će se specijalizirani treninzi-radionice o elektroničkom poslovanju, uz potporu malim i srednjim poduzetnicima koji žele iskoristiti prednosti e-poslovanja.

Glavni cilj projekta je poboljšati konkurentnost malih i srednjih poduzetnika povećanjem razine svijesti i upotrebom elektroničkog poslovanja (e-business) i elektroničkog trgovanja (e-commerce). Glavni partner projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta, a korisnici su: Razvojna agencija grada Dubrovnika (DURA), Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije (HRAST), JU RERA S.D. za koordinaciju razvoja Splitsko-dalmatinske županije, JU-Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Razvojna agencija Karlovačke županije (KARLA), Razvojna agencija Ličko-senjske županije (LIRA), Lokalna razvojna agencija Poslovni park Bjelovar (LORA), Razvojna agencija Sjever-Dan (u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin), Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (VIDRA) i Zagorska razvojna agencija (ZARA).

Radionice na temu e-poslovanja za potporu malim i srednjim poduzetnicima održati će se u travnju 2014. u prostorima Tehnološkog parka Varaždin, Zagrebačka 89, Varaždin (multimedijska dvorana, 2.kat, soba S2-4).

Prva radionica na temu „Content marketing i društvene mreže“ na rasporedu je u ponedjeljak, 7.4.2014. Predavač će biti Goran Mudri iz tvrtke Zimo digital.

Agenda

09:30 – 10:00  Registracija sudionika

10:00 – 10:45  Što je content marketing i zašto nam je potreban

10:45 – 11:30  Kako koristiti društvene mreže za promoviranje sadržaja

11:30 – 12:15  Facebook kao glavni medij za promociju sadržaja

12:15 –            Domjenak  

 

Prijave za radionicu šalju se na e-mail: marin.sipek@dan.hr   ili  karlo.kukec@tp-vz.hr

 

Sve dodatne informacije o projektu potražite kod:

 

                Razvojna agencija Sjever – DAN d.o.o.

Marin Šipek

Tel: 042/492-123;   Mob: 098/319-667;   e-mail: marin.sipek@dan.hr

 

Ili

 

              Tehnološki park Varaždin d.o.o

Karlo Kukec

Tel: 042/500-051;   Mob: 098/472 051;   e-mail: karlo.kukec@tp-vz.hr

<< Natrag